Niin mukavasti alkaeen vuoden onnistuu taas pilaamaan Rouva P. Hän ei muilta projekteiltaan ehdi toimimaan yhden projektin päällikkönä, mistä johtuen homma on levähtänyt kuin Esterin pyllypuoli. Ei tietoa mihin mennessä homma pitäisi saada hoidettua ja kuka tekee ja mitäkin. Koko ajan kuitenkin tulee eteen hommia, jotka tulee tehdä heti.

Siinä yhden jos toisenkin pinna kiristyy. Ja koska Rouva P:llä itsellään ei ole elämään, olettaa hän ettei sitä muillakaan ole. Tästä johtuen hänestä onkin ihan realistista ehdottaa tekemään hieman ylitöitä; kolmessa päivässä 35 tunnin homman. Pikku juttu!

Ei siinä mitään, jos tämä olisi poikkeus tapaus, mutta annapa pirulle pikku sormi niin kohta olet pää edellä suossa. Eikä siinä mitään, jos tekeillä olisi vain tämä yksi projekti, mutta kun ei ole. Mutta sehän ei P:tä kiinnosta, koska muut projektit eivät ole hänen projektejaan. Työyhteisö haluakin nyt lähettää P:lle suuret kiitokset loistavasta tiimihengestä ja vastuunkannosta, sillä hänen loistavan asenteesa johdosta muidenkin projektit tulevat levähtämään käsiin.